Фото: Pixabay

Потепліє до +30°С: синоптик здивувала прогнозом погоди на вихідні

На вихідних в Україну повернеться тепло. Подекуди пригріє до +30°C.

Про це повідомила народний синоптик Наталка Діденко у Telegram.

За її словами у суботу, 21 жовтня, максимальна температура повітря у більшості областей передбачається у межах +16...+23°C.

"На Закарпатті, у Чернівецькій області, на Вінниччині, у південній частині +21....+27°C, на Одещині +25...+30°C. І лише на крайній півночі — північні райони Чернігівщини та Сумщини — буде прохолодніше, +8...+13°C", — заявила синоптик.

За прогнозами Діденко, дощів у суботу не буде.

У неділю, 22 жовтня, також переважатиме суха погода, лише в західних областях пройдуть дощі. Температура повітря становитиме протягом дня +18...+23°C, на півдні до +28°C, на північному сході +12...+16°C.

У Києві на вихідних погода порадує теплом. Стовпчики термометрів піднімуться до +16...+20°C. Дощу у столиці не передбачається.

"Хіба туман чи серпанок", — додала Діденко.

Нагадаємо, у жовтні сонячна активність зберігається на рівні від низької до помірної упродовж усього місяця. На початку та в середині місяця на планеті відбувалися збурення магнітного поля, зокрема 5 жовтня буря була найпотужнішою. 15 жовтня завершилася ще одна магнітна буря слабкої інтенсивності, однак вже 23 числа варто очікувати на нову.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 20.10.2023 20:57