Позашляховик виїхав на зустрічну смугу та спричинив смертельну ДТП

13 ЛИСТОПАДА 2017 21:51

У Києві на вулиці Стеценка сталася дорожньо-транспорта пригода, внаслідок якої загинула людина. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на «112 Україна».

«Водій позашляховика виїхав на зустрічну смугу, де вдарив легковик Mitsubishi, який від удару відкинуло в третю автівку. Пасажир Mitsubishi загинув на місці, водій цього авто з травмами, переломами ніг доставлений до реанімації. Його із машини діставали рятувальники», - йдеться у повідомлені.

Також зазначається, що водій позашляховика на місці відмовився пройти тест на вміст алкоголю в крові, хоча очевидці стверджували, що він був таки п’яний. Вже через деякий час до нього приїхали його адвокати, і вже разом із ним він вирушив до наркодиспансеру.

«Тільки те, що він п’яний, це зафіксовано всіма: і нашими близькими, родичами, слідчими зафіксовано, що людина п’яна. Він відразу викликав трьох адвокатів, його закрили в машину, і до нього вже туди дістатися неможливо було, він просто мовчить, не відповідає на жодне питання», - прокоментувала дочка загиблого у ДТП чоловіка.

Також на «112 Україна» повідомляється, що, за непідтвердженою інформацією, за кермом позашляховика знаходився начальник МРЕО №3 міста Києва Володимир Найда.

Події, 13.11.2017 21:51