Фото: Державне бюро розслідувань

Працівники ДБР під час обшуку у заступника Сальдо знайшли "подарунок від Путіна"

12 СІЧНЯ 2023 22:29

Правоохоронці Державного бюро розслідувань провели обшук у заступника голови колишньої окупаційної адміністрації Херсона. Під час слідчих дій у нього було знайдено золотий годинник, буцімто подарований російським диктатором Володимиром Путіним.

Про це повідомляє TrueUA із посиланням на прес-службу ДБР.

Так, працівники ДБР обшукали приміщення, що належать "першому заступнику мера" колишньої окупаційної адміністрації Херсона. В ході обшуків були знайдені документи та інші докази, які доводять причетність фігуранта до колабораційної діяльності.

"Показовою знахідкою та черговим доказом для слідства став, начебто, золотий нагородний годинник від президента РФ, яким колаборант вихвалявся в оточенні, стверджуючи, що це справжній подарунок від Путіна за теплу зустріч "нової влади", – заявили в ДБР.

Наголошується, що сам фігурант втік з Херсона разом з російськими військами, кинувши все своє майно. Також правоохоронці заявили, що знайдений під час обшуку годинник насправді виявився звичайною підробкою.

 

Нагадаємо, наприкінці листопада Державне бюро розслідувань у тісній взаємодії з органами прокуратури затримало заступника міського голови Херсона, який під час тимчасової окупації міста працював на ворога. Йому було повідомлено про підозру у колабораціонізмі.

Політика, 12.01.2023 22:29