Фото: Харківська обласна прокуратура

Рашисти обстріляли Купʼянськ на Харківщині: фото руйнувань вражають

У ніч на середу, 21 грудня, російські військовослужбовці вчергове обстріляли житловий сектор міста Купʼянськ на Харківщині. За попередніми даними, ворог бив по населеному пункту з артилерії. 

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура у Telegram-каналі. Зазначається, що у місті пошкоджено приватні домоволодіння та господарчі будівлі. 

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). 

Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції вживають всіх заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил держави-агресора.

Росіяни перекидають додаткові сили на Куп’янський напрямок: що відомо

Начальник служби зв'язків із громадськістю Командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо днями повідомляв, що російські окупанти перекидають на Куп'янський напрямок додаткові сили, які намагаються просунутися до Синьківки та захопити населений пункт. 

"Ворог намагається захопити Синьківку, щоб організувати собі у майбутньому плацдарм для наступу на Куп'янськ. Також тривають бойові дії біля Терен, Веселого", — зазначав він.

Нагадаємо, на минулому тижні прикордонники у районі міста Куп'янськ, влучним пострілом з ударного безпілотника спалили ворожий бліндаж і техніку російських окупантів. Відео потужної роботи аеророзвідників бригади Гвардії наступу "Сталевий кордон" показала Державна прикордонна служба України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.12.2023 17:00