Фото ілюстративне. Джерело: ДПСУ

Прикордонники показали, як знищують ворожу техніку у районі Куп'янська (відео)

Прикордонники у районі міста Куп'янськ, що на Харківщині, влучним пострілом з ударного безпілотника спалили ворожий бліндаж і техніку російських окупантів.

Відео потужної роботи аеророзвідників бригади Гвардії наступу "Сталевий кордон" показала Державна прикордонна служба України.

На кадрах видно, як на голови окупантів прикордонники скинули три боєприпаси, які спалили ворожий бліндаж і позашляховик.

Росіяни перекидають додаткові сили на Куп’янський напрямок: що відомо

Начальник служби зв'язків із громадськістю Командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо днями повідомляв, що російські окупанти перекидають на Куп'янський напрямок додаткові сили, які намагаються просунутися до Синьківки та захопити населений пункт. 

"Ворог намагається захопити Синьківку, щоб організувати собі у майбутньому плацдарм для наступу на Куп'янськ. Також тривають бойові дії біля Терен, Веселого", — зазначав він.

Нагадаємо, командувач Центру військової розвідки Естонії Антс Ківісельг заявив, що війська країни-агресорки почали перегрупування своїх сил на фронті. Окупанти можуть почати ще більш інтенсивні наступи на позиції Збройних сил України.

У ISW припускають, що Росія щомісяця мобілізує від 20 до 40 тисяч осіб. На думку аналітиків, значні втрати на полі бою, ймовірно, перешкодять російським силам повністю поповнити та відновити існуючі підрозділи в Україні та сформувати нові оперативні та стратегічні резерви.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.12.2023 01:44