Фото: ДСНС у Харківській області

На Харківщині мікроавтобус з людьми влетів у паркан: подробиці

У Харківській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участі пасажирського автобуса. Водій транспортного засобу не впорався зі слизьким підйомом і влетів у приватний паркан.

Про це повідомили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій в Харківській області. На щастя, минулося без постраждалих. 

Аварія трапилася ще 18 грудня вранці. У місті Барвінкове через ожеледицю рейсовий автобус не зміг подолати слизький підйом та скотився у паркан. 

На момент ДТП у салоні перебували восьмеро людей. Щоби їх вивільнити, рятувальникам довелося відтягти транспортний засіб від паркану. На щастя, ніхто не постраждав. 

"За прогнозами синоптиків, найближчими днями очікуються опади, туман і ожеледиця. Закликаємо водіїв бути обережними, дотримуватися правил дорожнього руху і без зайвої потреби не користуватися власним транспортом", — закликають у ДСНС.

Нагадаємо, напередодні у Києві сталася ДТП за участі службового автомобіля поліції Toyota та позашляховика Lexus. Водій останнього порушив правила дорожнього руху та зіткнувся зі службовим автомобілем. Внаслідок ДТП автівка патрульних виїхала на тротуар та врізалася у стіну житлового будинку.

Також у Дніпровському районі Києва легковик збив на пішохідному переході дитину на велосипеді. А в Обухівському районі на Київщині трапилася смертельна ДТП, внаслідок якої загинуло немовля та його батьки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.12.2023 04:02