Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

Презентація iPhone 15: коли відбудеться і що чекає на гостей заходу

Головна презентація компанії Apple, на якій вона представить новий iPhone 15 та оновлений Apple Watch, відбудеться 12 вересня о 20:00 за київським часом. Захід отримав назву "Жага чудес" (Wonderlust).

Про це пише CNBC. Apple почала надсилати журналістам запрошення на презентацію нових пристроїв.

"Очікується, що нові моделі iPhone, які, ймовірно, будуть називатися iPhone 15, використовуватимуть зарядний порт USB-C після того, як у жовтні ЄС ухвалив історичний закон, що вимагає від усіх мобільних телефонів, планшетів і камер, які продаються в ЄС, використовувати USB-C для дротової зарядки, з кінцевим терміном введення в дію 28 грудня 2024 року", — пише видання.

В ході заходу Apple повинна представити смартфони з лінійки iPhone 15, смарт-годинник Apple Watch Series 9 і Apple Watch Ultra 2-го покоління, і, можливо, оновлені AirPods. 

Провідний аналітик з Bloomberg Марк Гурман, посилаючись на власні джерела повідомив, якщо компанія дотримуватиметься свого традиційного графіка, то передзамовлення на новий iPhone можна буде зробити вже з 15 вересня, а продажі стартують з 22 вересня.

За інформацією Марка Гурмана, вже у жовтні можна чекати ще одну презентацію — перші комп'ютери Mac на базі процесора M3.

Нагадаємо, раніше у мережі опублікували фото, з яких можна зробити висновки, який вигляд матимуть нові гаджети від Apple. З найбільших новинок називають те, що iPhone матимуть роз'єм USB-C. Це вперше компанія використає такі роз'єми у своїх смартфонах.

Також повідомлялося, що компанія Apple вперше використає в iPhone 15 три нові кольори: малиновий, зелений та блакитний. Крім цього, є припущення, що Pro-моделі iPhone будуть виготовлені з титану, тому їхнє забарвлення може мати особливо цікавий вигляд.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 30.08.2023 15:29