Фото: 9to5Mac

В малиновому, зеленому і блакитному кольорах: у мережі з'явилися фото iPhone 15

Компанія Apple має намір випустити моделі iPhone 15 у трьох нових кольорах. Зокрема у малиновому, зеленому та блакитному.

Про це повідомляє ресурс 9to5Mac.

Зазначається, що Apple має намір випустити флагманські моделі в малиновому кольорі, а дешевші iPhone 15 і 15 Plus — в зеленому. Попередньо відомо, що малинове забарвлення буде "трохи світліше, ніж темно-фіолетовий колір iPhone 14 Pro, але все одно досить глибоке".  А от щодо зеленого кольору, то він буде близький до такого, як в iPhone 11 і iPhone 12. 

У виданні зауважили, що Apple любить експериментували із палітрою своїх смартфонів перед їх випуском. Раніше припускалося, що моделі iPhone 15 початкового рівня можуть вийти у світло-блакитному і рожевому відтінках. Також є припущення, що Pro-моделі iPhone будуть виготовлені з титану, тому їх забарвлення може виглядати особливо цікаво. 

Айфон 15

Фото: 9to5Mac

Проте, якими ж будуть новенькі iPhone 15, точно стане відомо вже на офіційній презентації гаджетів, яка відбудеться 15 вересня.

Водночас припускається, що це буде найдорожче покоління айфонів в історії. Зокрема, моделі Pro можуть подорожчати на 200 доларів. Остання така кардинальна зміна цін була у 2017-му, коли був представлений iPhone X за 999 доларів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що навушники AirPods Pro від Apple потенційно можуть служити слуховими апаратами для дорослих із легкою та помірною втратою слуху.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 04.07.2023 19:57