Фото: 9to5Mac

Apple може відкласти продаж iPhone 15: у чому причина

Компанія Apple може відкласти продаж новеньких iPhone 15 (Pro Max чи Ultra) на три-чотири тижні. Затримка продажів спричинена тим, що постачальник деталей для камер Sony не зміг вчасно надати давачі зображення.

Про це повідомляє портал 9to5Mac.

За даними видання, Apple готує найбільше оновлення камери для iPhone 15 Pro Max, який нарешті отримає перископний модуль. Даний тип сенсора забезпечить 10-кратний оптичний зум — тоді як актуальні айфони мають ліміт в 3x.

Як зазначається, 12-13 вересня Apple проведе щорічну презентацію нової лінійки своїх ґаджетів. А у продаж вони традиційно надійдуть через тиждень. Проте затриматися з постачанням до магазинів у всьому світі можуть просунуті моделі iPhone 15 — Pro Max чи Ultra, які мають покращену камеру. Затримка у три-чотири тижні пов'язана з тим, що постачальник деталей для камери смартфона не зміг вчасно надати давачі зображення.

Нагадаємо, раніше у мережі опублікували фото, з яких можна зробити висновки, який вигляд матимуть нові гаджети від Apple. З найбільших новинок називають те, що iPhone матимуть роз'єм USB-C. Це вперше компанія використає такі роз'єми у своїх смартфонах.

Також повідомлялося, що компанія Apple вперше використає в iPhone 15 три нові кольори: малиновий, зелений та блакитний. Крім цього, є припущення, що Pro-моделі iPhone будуть виготовлені з титану, тому їхнє забарвлення може мати особливо цікавий вигляд.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 22.08.2023 22:40