Фото: скріншот з відео

Зеленський відвідав Харків (відео)

Президент України Володимир Зеленський передав міському голові Харкова Ігорю Терехову почесну відзнаку "Місто-герой України". Указ про присвоєння місту почесної відзнаки глава держави підписав ще 6 березня 2022 року в розпал боїв з окупантами.

Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Президент Зеленський присвоїв Харкову звання з метою відзначення подвигу, масового героїзму та стійкості громадян у захисті міста під час відсічі збройній агресії Росії проти України.

"Хочу подякувати місту Харкову. Це справді місто-герой. Завдяки його мешканцям це прекрасне місто боронить нашу незалежність пліч-о-пліч із іншими містами нашої держави", — сказав президент.

Також президент нагородив героїв, які відзначилися під час оборони Харківщини від агресора.

"Дякую кожному з вас за перемогу, яку ви несете щодня, за ту незалежність, яку ви забезпечуєте, і за той суверенітет, який захищаєте. За те майбутнє, яке ви даруєте разом з усіма воїнами. Бережіть себе, рідних і близьких!" — сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський здійснив робочу поїздку в Донецьку область. Глава держави, зокрема, відвідав передові позиції українських військових на Бахмутському напрямку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 22.03.2023 20:19