Скріншот з відео

Приїхав погостювати до дідуся і бабусі: подробиці загибелі 4-річного хлопчика на Київщині від ракети РФ

Вночі 11 серпня російські окупанти ракетами били по Київській області, внаслідок чого загинули 35-річний чоловік та його чотирирічний син. Батько з дитиною приїхали на вихідні погостювати у дідуся та бабусі.

Про це йдеться у репортажі телемарафону "Єдині новини" з місця трагедії.

Згідно з оприлюдненою інформацією, чоловік з чотирирічним сином приїхали до бабусі й дідуся відпочити, але загинули, перебуваючи саме на першому поверсі будинку. Бабці з дідусем вдалось вижити, оскільки пара перебувала на другому поверсі будівлі. При цьому чоловіка з дитиною накрило завалами будинку, яких вдалося деблокувати лише під час пошуково-рятувальної операції.

На оприлюдненому відео видно, що ракета пошкодила не лише будівлі, а й автомобілі, які були припарковані поруч. Наразі місцеві жителі розбирають завали власних будинків.

Нагадаємо, вночі 11 серпня війська країни-агресорки випустили по Києву балістичні ракети та ударні дрони. Це вже друга ворожа атака на столицю від початку серпня. Через російську атаку загинув 35-річний чоловік та його 4-річний син.

Як згодом зазначив президент Володимир Зеленський, вночі 11 серпня російські окупанти випустили по Київській області ракету північнокорейського виробництва.

Крім того, цієї ночі у Хмельницькій області також було неспокійно. Ворожі "шахеди" атакували регіон, там лунала низка вибухів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.08.2024 15:55