Фото: ілюстративне Джерело: ТСН

Приїхав у відпустку з фронту: у Франківську посеред вулиці раптово помер військовий

У Івано-Франківську посеред вулиці помер військовослужбовець, який приїхав у відпустку з фронту. За словами очевидців, він раптово втратив свідомість.

Про це розповів керівник сектору комунікації поліції в Івано-Франківській області Андрій Яцків, передає "Суспільне".

Правоохоронець зазначив, що інцидент трапився на вулиці Івана-Павла II. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та швидка допомога. Згодом поліцейські з'ясували, що загиблий був військовим. 

Керівник сектору комунікації поліції в Івано-Франківській області зауважив, що медики впродовж години реанімували 27-річного чоловіка, утім врятувати його не вдалося.

"Поліцейські оглянули місце події, опитали родичів воїна, а також свідків події, які повідомили, що чоловік прямував до будинку, але раптово впав", — зазначає речник. 

Досудове розслідування триває. Наразі слідчі призначили судово-медичну експертизу, яка має встановити остаточну причину смерті.

"Попередньо, згідно з судово-медичним розтином, причиною смерті військовослужбовця є гостра коронарна недостатність, раптова серцева смерть", — додав Яцків.

Нагадаємо, раніше в одній з лікарень Солом'янського району Києва помер військовослужбовець, який перебував у медзакладі на лікуванні. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.11.2023 17:56