Скріншот з відео

У Франківську чоловік розгулював з російським прапором: як завершився конфлікт (відео)

В Івано-Франківську перехожі зупинили чоловіка, який начепив наліпку з прапором Росії. Він був переконаний, що носить французький стяг.

Відповідний допис з'явився в одному з місцевих Telegram-каналів. На кадрах видно, що перехожі обурились тим, що чоловік розгулює з нашивкою прапора країни-агресора, та змусили його зняти.

Своєю чергою чоловік пояснив свій вчинок тим, що вважав це французьким прапором. На опублікованому відео помітно, як перехожі показали чоловіку різницю між прапорами Франції та Російської Федерації. Також хтось з компанії вимагав викликати поліцію. Зрештою конфлікт вдалося закінчити шляхом спалювання стяга РФ.

Нагадаємо, в Одесі трапився черговий мовний скандал. В одному з супермаркетів жінка почала кричати, що Україна повинна бути частиною Російської Федерації.

Раніше в Одесі дві жінки напали на вуличних музикантів через те, що вони виконували українські пісні. Це все відбувалося у присутності поліцейських.

Також в Одесі російськомовного правоохоронця та його керівника через конфлікт із відвідувачем відсторонили від виконання службових обов’язків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.10.2023 12:42