Прикордонники у КПВВ вилучили товарів на понад 130 тис. грн. та майже тисячу значків часів СРСР

09 СЕРПНЯ 2017 09:39

Протягом доби співробітники Держприкордонслужби, що несуть службу на лінії розмежування, не допустили незаконного переміщення товарів, значків часів СРСР, свинцю та виявили фальшиве доручення на «Nissan» 2000 року випуску.

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на ДПСУ.

Зазначається, що в КПВВ «Станиця Луганська» на вхід з неконтрольованої території, співробітники внутрішньої безпеки Держприкордонслужби при огляді особистих речей трьох громадян України викрили спортивний інвентар у кількості 154 одиниці, на загальну суму майже 64 тисячі гривень. Товар вилучено, а на чоловіків складено протоколи про адміністративне порушення.

У тому ж контрольному пункті в’їзду-виїзду охоронці кордону під час здійснення заходів контролю, виявили двох українок із дітьми з недійсним документами. Громадянок з малечею, що слідували з неконтрольованої території, передано співробітникам поліції.

Крім того, один автомобіль, яким до неконтрольованої території везли товари з порушеннями, зафіксували учора прикордонники Донецького загону. Транспортним засобом намагалися через КПВВ «Новотроїцьке» незаконно перевезти 525 кілограмів свинцю, загальною вартістю майже 72 тисячі гривень та 959 значків часів СРСР. Транспортний засіб з вантажем та водія передано представникам ДФС для прийняття правового рішення.

Також, учора в КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону виявили фальшиве доручення на право керування автомобілем «Nissan» 2000 року випуску литовської реєстрації. За кермом іномарки знаходився наш співвітчизник. Чоловік прямував до неконтрольованої території. Водія та автомобіль передано співробітникам Нацполіції.

Події, 09.08.2017 09:39