Фото: Державна прикордонна служба

Прикордонники знайшли 23-річного ухилянта в багажнику мікроавтобуса

23-річний житель Тернопільщини заплатив п'ять тисяч доларів за місце у багажнику мікроавтобуса "Мерседес". Ухилянта вночі спіймали на пункті пропуску "Шегині".

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Під час проходження контролю прикордонний наряд перевірив кількість осіб, які слідували через державний кордон, про що здійснив відмітку у контрольному талоні. Однак на паспортний контроль прибуло на одну особу менше. 23-річний житель Тернопільщини причаївся у багажному відділені за сидіннями та не надав документи для перевірки. Однак прикордонники все одно його знайшли.

Як з’ясувалося згодом водій мікроавтобуса за п'ять тисяч доларів погодився перевезти через кордон чоловіка призовного віку, який немає на те законних підстав. 

Особу через кордон не пропущено та притягнуто до адмінвідповідальності. Стосовно перевізників направили повідомлення до Нацполіції.

Нагадаємо, Служба безпеки України затримала працівника "Укрзалізниці", який перевозив ухилянтів до Європейського Союзу у вентиляційній системі пасажирського вагона. 

Раніше прикордонники викрили схему незаконного переправлення чоловіків за кордон, де ділки організовували "подорожі" чоловікам під виглядом водіїв міжнародних перевезень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.04.2023 15:59