Фото: Київська міська прокуратура

Продавав місце для поховання за $3 тисячі: працівника київського кладовища викрили на хабарі

У Києві правоохоронці викрили на хабарі доглядача Жулянського кладовища. Він за три тисячі доларів продавав місце для поховання.

Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури.

"47-річний доглядач Жулянського кладовища Ритуальної служби спеціалізованого КП "Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування" виконавчого органу Київської міської ради вимагав і отримав гроші за місце на кладовищі", — йдеться у повідомленні.

Доглядач повідомив чоловіку, який цікавився місцем для поховання для себе, що кладовище є напівзакритим, а поховання дозволене лише у родинну могилу. Проте за три тисячі доларів запропонував місце в занедбаній могилі. За його словами, там похований родич чоловіка, що шукав місце.

Для "покупки" цього місця потрібно було лише принести будь-яке свідоцтво про смерть людини, що померла до 1999 року та гроші.

Фото: Київська міська прокуратура

Фото: Київська міська прокуратура

Правоохоронці зафіксували передачу трьох тисяч доларів працівнику Жулянського кладовища. Наразі фігуранту повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 151,4 тисячі гривень.

Фото: Київська міська прокуратура

Фото: Київська міська прокуратура

Нагадаємо, 17 лютого правоохоронці затримали посадовця Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Волинській області, якого підозрюють у систематичному вимаганні хабарів за невтручання в роботу лабораторій на ринках області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.02.2024 17:36