П’яний чоловік з автоматом погрожував своїй родині розстрілом

30 ЖОВТНЯ 2017 15:54

Житель одного з сіл Прилуцького району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, погрожував застосувати зброю до своєї родини. Після перемовин з поліцейськими чоловік добровільно видав АКС-74У та майже сотню набоїв різного калібру, інформує TrueUA.

«29 жовтня по допомогу до поліції звернулась жителька Прилуцького району. Жінка повідомила, що її чоловік погрожує фізичною розправою їй та неповнолітній дитині.

За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції. Після нетривалих перемовин поліцейських з сімейним дебоширом зловмисник добровільно здав автомат АКС-74У, магазин з 30 набоями калібру 5,45мм та більше 60 набоїв калібру 7,62мм», – йдеться у повідомлені НПУ.

За словами чоловіка, автомат та набої він знайшов в лісосмузі. Зброя та набої вилучені та направлені на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Події, 30.10.2017 15:54