П’яний водій спричинив ДТП. Загинула 20-ти річна дівчина

26 СІЧНЯ 2018 12:11

Вночі у Солом’янському районі столиці автомобіль «Опель» в’їхав у припарковану вантажівку. У результаті постраждали двоє пасажирів легковика: чоловік із тяжкими травмами госпіталізований, а молода жінка померла у лікарні. За показами драгеру водій «Опеля» перебував у стані алкогольного сп’яніння, повідомляє TrueUA.

«Приблизно о 02:00 на бульварі Вацлава Гавела біля будинку №18 сталася аварія з потерпілими. «Опель» здійснив наїзд на припарковану біля правого бордюру вантажівку «Рено». У результаті автопригоди водія та двох пасажирів «Опеля» доставили до медичного закладу. Попри зусилля лікарів, за кілька годин жінка віком близько 20-ти років від отриманих травм померла. Інший пасажир, 1993 р.н., із тяжкими травмами знаходиться під наглядом медиків», – йдеться у повідомлені Нацполіції Києва.

Також зазначається, що 35-річний водій не отримав значних ушкоджень, його доставили до управління поліції для затримання. За показами драгеру, він перебував у стані алкогольного сп’яніння – 1,6 проміле.

Події, 26.01.2018 12:11