Фото: Одеська обласна прокуратура

Ракетна атака Одеси: оприлюднено наслідки балістичних ударів (фото)

Внаслідок ракетної атаки ворога 30 жовтня по Одещині поранено людей та пошкоджено судноремонтний завод. Також пошкоджено адміністративну будівлю та техніку підприємства.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Зазначається, що внаслідок ворожої атаки четверо співробітників підприємства отримали поранення різного ступеня тяжкості. Двох потерпілих госпіталізовано до лікарні.

"Пошкоджено адміністративну будівлю та техніку підприємства. На місці подій прокурори у взаємодії зі слідчим документують черговий воєнний злочин РФ", — йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що у ніч на понеділок, 30 жовтня, у передмісті Дніпра було чутно вибухи. У області було оголошено повітряну тривогу та ракетну небезпеку. Після другої години ночі Повітряні сили закликали мешканців Дніпра пройти в укриття.

Нагадаємо, що в ніч на 30 жовтня окупанти атакували Україну дванадцятьма ударними безпілотниками типу Shahed і двома керованими авіаційними ракетами Х-59. Усі ворожі об'єкти збила протиповітряна оборона.

Також близько опівночі 29 жовтня російська армія з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла Центральний район Херсона. Внаслідок ворожої атаки — одна загибла і троє поранених.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.10.2023 14:02