Фото: Telegram Куртєва

Ранковий удар балістикою по Запоріжжю: комунальники приступили до ліквідації наслідків (фото)

У вівторок, 28 листопада, рашисти атакували Запоріжжя ракетою "Іскандер". Комунальники розпочали ліквідацію наслідків сьогоднішнього удару.

Про це повідомив виконувач обов'язків мера Запоріжжя Анатолій Куртєв. 

Він зазначив, що на цей час зафіксовано ушкодження в семи багатоповерхівках. Фахівці муніципальної аварійної служби закривають вибиті вікна листами OSB. 

"На місці розгорнуто намет міської ради та чергують два комунальних автобуси, в яких представники райадміністрації та соцпрацівники фіксують ушкодження та надають людям консультації", — написав Куртєв.

Також, за словами чиновника, для зручності мешканців постраждалих квартир, які зараз можуть бути на роботі та повернуться додому лише увечері, фахівці працюватимуть в автобусах до самої ночі.

Нагадаємо, що у вівторок, 28-го листопада, зранку російські окупанти вдарили по Нікополю. Артилерійський снаряд поцілив у житлову п’ятиповерхівку. За словами начальника Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака, внаслідок обстрілу загинув 63-річний чоловік. Постраждали дві жінки — 65 і 63 років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.11.2023 13:13