Фото: Макс Левін

Рашистам обіцяють доплату за кожен кілометр окупації української землі: зведення Генштабу

В Російській Федерації почали мотивувати військових грошовими доплатами за кожен кілометр просування українською територією. Для участі у війні з Україною агітують науковців з Москви.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

За інформацією Генштабу, щоб мотивувати особовий склад до наступу, у підрозділах противника розповсюджується агітація про добові грошові надбавки за участь у штурмових діях. До того ж анонсовано доплату кожному загарбнику за кілометр просування по українській землі.

Зазначається, що у Москві розпочалась агітаційна робота щодо мобілізації стосовно науковців. Зокрема, з персоналом науково-дослідного інституту "Полюс", який є провідним науковим центром Росії в галузі лазерних технологій, проведено роз’яснювальну роботу про соціальні гарантії та пільги мобілізованих осіб. 

Також через відсутність металевих жетонів з особистим номером, за яким можна ідентифікувати тіло загиблого військовослужбовця, особовий склад підрозділів 20-ї армії, що діють у Луганській області, керівництво зобов’язало носити у нагрудній кишені гільзу із клаптиком паперу в ній. На цьому клаптику кожен російський окупант повинен зазначити інформацію про себе, особистий номер тощо.

Нагадаємо, у Росії за загадкових обставин помер генерал-майор, колишній заступник начальника Головного управління МВС РФ у боротьбі з екстремізмом Володимир Макаров. Його знайшли мертвим у власному будинку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.02.2023 07:01