Фото: скріншот з відео

Рашисти через шалені втрати розгорнули в Луганську польовий шпиталь, — Генштаб

Українська армія продовжує знищувати живу силу та техніку ворога. Окупанти розміщують поранених військових у пологових будинках Луганська.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook.

Генштаб зазначає, що агресор продовжує зазнавати великих втрат та почав використовувати додаткові цивільні медичні установи для розміщення поранених російських загарбників. 

"У місті Луганськ, на території пологового будинку міської лікарні № 3 та пологового будинку обласної лікарні, окупанти розгорнули "польовий шпиталь", де лікують російських військовослужбовців. У зв’язку з використанням противником двох пологових будинків для лікування поранених росіян в місті можливо прийняти пологи лише в Луганському обласному перинатальному центрі, де катастрофічно не вистачає місць та створюються ризики та несприятливі умови для пологів", — йдеться у повідомленні.

Також у Генштабі повідомили про ефективні удари українських військових по пунктах управління РФ.

"Авіація Сил оборони України протягом доби завдала чотири удари по районах зосередження ворога, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 3 пункти управління, чотири райони зосередження та два склади боєприпасів окупантів", — пише Генштаб.

Нагадаємо, російські загарбники активно готуються до початку наступу на Україну у найближчі місяці. Швидше за все, свої наступальний потенціал РФ використає на Луганщині.

Війна, 31.01.2023 08:07