Наслідки обстрілу Куп'янського району. Джерело: Харківська обласна прокуратура

Рашисти обстріляли Куп’янський район на Харківщині: загинула 88-річна жінка, є поранені

У неділю, 5 травня, російські окупанти завдали ударів по селах Моначинівці та Ківшарівці. У Моначинівцях загинула 88-річна жінка, її тіло деблокували з-під завалів після гасіння пожежі у будинку. Поранень зазнав 34-річний чоловік.

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Як повідомила місцева поліція, військові Російської Федерації під час обстрілів застосували фугасні авіабомби ФАБ-1500. Унаслідок удару пошкоджені 16 будинків.

У Ківшарівці внаслідок обстрілу реактивними системами залпового вогню поранений іще 79-річний чоловік. У 66-річного чоловіка гостра реакція на стрес.

"Прокурори та слідчі поліції зафіксували наслідки збройної агресії Російської Федерації", — зазначили в Харківській обласній прокуратурі.

Як відомо, сьогодні ж окупанти завдали ракетного удару по Полтавській області. Ворог влучив у цивільну інфраструктуру регіону. За словами начальника Полтавської обласної військової адміністрації Філіпа Проніна, ракетний удар пошкодив елеватор у Полтавській громаді. На щастя, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що в неділю, 5 травня, російські загарбники обстріляли центр Харкова. Внаслідок ворожого удару є значна кількість поранених, люди продовжують звертатися за медичною допомогою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.05.2024 23:18