Фото: ГУ ДСНС України у Сумській області

Рашисти обстріляли прикордонні території Сумщини: виникла пожежа

Пізно ввечері 11 січня, а також вночі 12 січня російські загарбники обстріляли кілька громад на території Сумської області. В одному з населених пунктів виникла пожежа, яку вдалося локалізувати.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій у Telegram-каналі та Сумська обласна військова адміністрація на сторінці у Fаcebook.

"Сумщина. Пізно ввечері 11 січня країна-агресор обстріляла один із населених пунктів Охтирського району. В результаті виникла пожежа. Полум'я спалахнуло в житловому сектор", — йдеться у повідомленні ДСНС. 

Зазначається, що вогнеборці локалізували загоряння, відвернувши небезпеку від будинків мирних громадян і ліквідували пожежу.

Разом з тим, Сумська ОВА повідомила, що у ніч на 12 січня російські війська обстріляли Свеську та Великописарівську громади Сумської області.

"Вночі росіяни здійснили два обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано чотири вибухи. Обстрілів зазнали Великописарівська та Свеська громади",  ідеться у повідомленні.

Уточнюється, що по Великописарівській громаді ворог бив з артилерії, зафіксовано два вибухи, по Свеській громаді окупанти завдали мінометного обстрілу, зафіксовано також два вибухи.

Нагадаємо, 7 січня російські загарбники спрямували на місто Кролевець у Сумській області ракету та два дрони-камікадзе типу "Шахед". За попередніми даними, пошкоджено щонайменше 23 приватні будинки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.01.2024 09:53