Рашисти панікують через СБУ, яка прослуховує їхні розмови

03 ТРАВНЯ 2022 11:39

Російські окупанти стають відомими через розмови зі своїми родичами, які публікує СБУ. Через це вони бояться, що їх можуть судити.

Про це повідомила СБУ, виклавши переписку з друзями одного з "героїв" телефонних розмов, пише TrueUA.

Так, нещодавно Служба безпеки України оприлюднила телефонну розмову російського окупанта з російської глибинки Івана Клименка з матір'ю.

"Нам нужно всех убивать: и детей, и женщин. Всех подряд. Всю Украину нужно вытравить просто, до самого Львова. Чтобы этой страны не было на карте. Нужно их с земли стереть", – говорив матері Клименко і погрожував ножем вирізати свастику на тілах загиблих українців. 

СБУ повідомила, що окупант має декілька сторінок у соцмережах, де публікує фото у військовій формі та з нацистською символікою. "Герой" розмови служить у Другій гвардійській Таманській мотострілковій дивізії, яка вважається елітою Збройних сил РФ і завжди бере участь у військових парадах у Москві. 

Клименко дізнався, що СБУ перехопила його розмову з матір’ю і дуже переживає з цього приводу, запитуючи думку своїх друзів: 

– Привет, Полин! Глянь, пожалуйста, что там на меня СБУ в YouTube выложила.  
– Запись звонка с твоей матерью, в котором ты говоришь, что всех перебьешь и переубиваешь. Что ты е*лан и таких, как ты, нужно отдать на международный суд. Это, мягко говоря. Там твои фото, твои данные.

Інший друг теж не надто його підтримав: "На какой *уй ты написал! Вань, я тебе давным-давно говорил, что служба в армии – это не шутка".

Зараз російський окупант активно гуглить в Інтернеті статті кримінального кодексу, щоб дізнатися, скільки років він може отримати в Росії за пропаганду нацизму.

"Іване, ось тобі новий квест: загугли, скільки тобі "світить" за порушення законів і звичаїв війни за міжнародним правом", – порадили окупанту в СБУ.

Нагадаємо, що в останніх новинах повідомлялося, що російський окупант, який підозрюється у вбивствах та катуваннях мешканців Бучі, заперечує свою провину. Генпрокуратура України в понеділок, 3 травня, назвала ім'я першого підозрюваного у звірячих вбивствах цивільних людей під Києвом. За даними відомства, ним є командир підрозділу нацгвардії Росії Сергій Колоцей. Журналісти розшукали окупанта, але той заперечує, що був в Україні і служить в Нацгвардії Росії.

Події, 03.05.2022 11:39