Фото: соцмережі

Рашисти після "бавовни" у Криму поспіхом перекидають ППО у Сімферополь

Російська армія поспіхом перекидає системи протиповітряної оборони до Сімферополя. Зокрема, зафіксовано передислокацію зенітно-ракетного комплексу "Оса" та особового складу російських військ.

Про це у Telegram повідомляє рух "Атеш".

Зазначається, що це старий комплекс, який почав використовуватись ще з 1970 років минулого століття.

"Окупанти змушені розконсервувати застарілі засоби ППО, адже наявними вони не можуть закрити навіть свої військові об'єкти в Криму. Сучасніші кошти, у свою чергу, планомірно знищуються українськими силами. Ми також докладаємо всіх зусиль", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Україна посилила ракетні та безпілотні атаки на окупований Росією Крим, знищуючи зброю, бази та лінії постачання, оскільки контрнаступ, який триває чотири місяці, зупиняє прогрес на Сході та Півдні країни.

Про це йдеться в матеріалі Bloomberg. Анонімний європейський чиновник зазначив у коментарі для видання: знищивши передові системи ППО, що захищали півострів, Україна застосувала крилаті ракети та безпілотники для знищення кораблів та штабу Чорноморського флоту Росії, а також відбила бурові платформи, що використовуються для радіолокаційної діяльності.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.09.2023 17:59