Фото ілюстративне. Джерело: прес-служба ДСНС

Влучання у приватний сектор та масштабна пожежа: наслідки вечірнього обстрілу Харківщини

Ввечері 22 квітня російські окупанти під час повітряної тривоги обстріляли Харківщину. Удар прийшовся як по житловому сектору, так і по об'єктах цивільної інфраструктури.

Про це повідомив очільник Харківської військової адміністрації Олег Синєгубов. Попередньо, ворог бив ракетами С-300.

Однак з ворожих цілей влучила у приватний сектор у с. Котляри Харківського району. Як повідомив "Суспільному" речник рятувальників Харківщини Євген Василенко, поблизу гаража, він знищений. Також пошкоджень зазнали три автівки, чотири будинки пошкоджені вибуховою хвилею.

Водночас у Харкові є влучання в об‘єкт цивільної інфраструктури, рятувальники приборкують масштабну пожежу.

"Попередньо, зафіксовано щонайменше п'ять "прильотів" у місті та області", — написав Синєгубов у Telegram.

Відомо, що обстріл інфраструктури у Харкові стався у Новобаварскому районі. Удари по цивільних об'єктах прийшлися у Слобідському й Основʼянському районах. Про це у Telegram повідомляв мер міста Ігор Терехов.

Нагадаємо, станом на ранок 22 квітня більш ніж 1419 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії Росії. Загарбники вбили майже півтисячі маленьких українців.

За даними українських військових, Росія, ймовірно, більше не зможе завдавати по Україні масованих ударів, оскільки ракетний потенціал майже вичерпано. Наразі окупанти зосередили свою увагу на точкових ударах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.04.2023 23:49