Фото: armyinform.com.ua

Застосовують точкові удари: ЗСУ розповіли про нову тактику окупантів

Росія, ймовірно, більше не зможе завдавати по Україні масованих ударів, оскільки ракетний потенціал майже вичерпано. Наразі окупанти зосередили свою увагу на точкових ударах.

Про це повідомила керівник об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі інформаційного телемарафону

"Тактика ворога зараз знаходиться у пошуковому стані. Вони підбирають, що з того, що вже було застосовано, може спрацювати, тому що масовані ракетні атаки вже відходять у минуле, у них немає такого потенціалу, щоб запустити одразу 50-70-80 ракет,  це вже дуже безглуздий крок, але виключати в абсолюті його неможливо", — заявила Гуменюк.

Вона додала, що російські загарбники можуть використовуватимуть точкові атаки — або ракетні, чи дронові.

"Скоріш за все, в пріоритеті залишатимуться об'єкти енергетичної інфраструктури", — сказала Гуменюк.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, наступ ворога на Бахмут практично зупинився через виснаження російських сил. Також на це вплинули і значні втрати окупантів.

Додамо, російські загарбники шукають поповнення своєї армії живою силою через шалені втрати у війні з Україною. У Південній Осетії ведеться активна робота зі строковиками щодо підписання контрактів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.03.2023 11:34