Обстріл Дніпропетровщини 15 жовтня. Фото: Telegram Сергія Лисака

Рашисти протягом дня атакували Дніпропетровщину: постраждали вагітна жінка та дитина (фото)

У вівторок, 15 жовтня, російські терористи протягом цілого дня атакували Дніпропетровщину. Внаслідок масованих обстрілів Нікопольщини постраждали вагітна жінка та чотирирічна дитина.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"На Нікопольщині постраждали вагітна жінка та чотирирічний хлопчик. Обоє потерпілих ушпиталені в стані середньої тяжкості. Це наслідки ворожої атаки на Марганецьку громаду", — йдеться у повідомленні.

За його словами, ворог протягом усього дня тероризував район дронами-камікадзе та артилерією. Атак також зазнали Нікополь, Червоногригорівська і Мирівська громади. На місцях "прильотів" є руйнування. Пошкоджені інфраструктура та підприємство.

"Понівечені шість приватних будинків. Одна господарська споруда знищена, ще чотири — потрощені. Побиті три надвірні споруди, екскаватор, газогін та лінії електропередач", — зазначив Лисак.

Обстріл Дніпропетровщини 15 жовтня

Обстріл Дніпропетровщини 15 жовтня

Обстріл Дніпропетровщини 15 жовтня. Фото: Telegram Сергія Лисака

Нагадаємо, 4 жовтня російська окупаційна армія понад 20 разів атакувала Нікопольський район Дніпропетровської області. Ворог застосовував артилерію та дрони-камікадзе. Внаслідок обстрілу поранено чоловіка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.10.2024 20:15