Фото ілюстративне. Джерело: росЗМІ

Рашисти знову скинули на Херсонщину авіабомби: які наслідки

Вдень 5 травня рашисти знову атакували Херсонщину. Ворог випустив по області керовані авіабомби, зафіксовано чотири "прильоти".

Про це повідомили у Херсонській обласній військовій адміністрації. Під ворожий обстріл потрапили села Веселе та Козацьке Новокаховської громади.

"У Веселому через обстріл зруйновано будівлю церкви та пошкоджено оселі місцевих жителів. Одна людина дістала поранення, її шпиталізували до Херсона", — наголосили в ОВА.

Вказується, що загалом через удари російської авіації в населених пунктах понівечено близько двадцяти житлових будинків.

Зазначимо, що російські окупанти систематично скидають на Херсонщину керовані авіабомби. 2 травня вони направили їх на село Велетенське. Тоді постраждали вісім осіб: три людини загинули, п‘ятеро — поранені.

Нагадаємо, 3 травня росіяни вдарили по супермаркету та залізниці у Херсоні, внаслідок чого загинули 23 особи, ще 46 — поранені, з них двоє дітей. Двоє людей, які постраждали внаслідок російського обстрілу супермаркету, померли у лікарні. Один із загиблих був лікарем.

Відомо, що 5 травня з 20:00 у Херсоні посилять комендантську годину. Вона триватиме до 06:00 8 травня. Протягом цих 58 годин пересуватися та перебувати на вулицях міста буде заборонено. Також місто буде закрите на вʼїзд та виїзд.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.05.2023 14:28