Фото ілюстративне: Джерело: Херсонська ОВА

Зросла кількість загиблих після масованого обстрілу Херсона

У Херсоні зросла кількість загиблих внаслідок ворожого масованого обстрілу 3 травня. Загинули вже щонайменше 23 особи. 

Про це повідомив в ефірі телемарафону керівник прес-офісу Херсонської ОВА Олександр Толоконніков.

За даними ОВА, кількість жертв масованих обстрілів Херсонщини в минулу добу — 23 особи, ще 46 — поранені, з них двоє дітей. Двоє людей, які постраждали внаслідок російського обстрілу супермаркету, померли у лікарні. Один із загиблих був лікарем.

"На жаль, статистика вчорашня змінилася — ще двоє осіб померли в стаціонарі в реанімації. Це двоє чоловіків, які були в супермаркеті, і один із них лікар, завідувач відділення однієї з обласних лікарень, він рятував життя", — сказав Толоконніков.

Нагадаємо, що 3 травня близько 11 години ранку російські загарбники завдали удару по єдиному гіпермаркету, який працює в Херсоні. За попередніми даними, троє людей загинули. Згодом в ОВА повідомили, що рашисти найбільше гатили по центру та району залізничного вокзалу.

На вихідні в Херсоні тимчасово посилять комендантську годину. Вона триватиме цілодобово з 20:00 5 травня до 06:00 8 травня. Протягом цих 58 годин пересуватися та перебувати на вулицях міста заборонено. Також місто буде закрите на вʼїзд та виїзд.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.05.2023 10:38