Фото: Еспресо

У Херсоні на понад два дні запроваджують комендантську годину (відео)

На вихідні в Херсоні тимчасово посилять комендантську годину. Вона триватиме цілодобово з 20:00 5-го травня до 6:00 8-го травня. 

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін. 

Протягом цих 58 годин пересуватися та знаходитися на вулицях міста — заборонено. Також місто буде закрите на вʼїзд та виїзд.

"Такі тимчасові обмеження необхідні, аби правоохоронці могли виконати свою роботу і не наразити вас на небезпеку", — пояснив Прокудін.

Водночас комунальні служби, поліція та лікарні працюватимуть у штатному режимі за узгодженими списками. За потреби, люди зможуть звернутися до відповідних служб за допомогою.

Місцевих жителів закликають завчасно вирішити власні справи, зробити необхідні запаси продуктів та медикаментів.

"Якщо вам потрібно прогулятися біля свого будинку, або сходити в магазин поруч — ніхто вас не обмежуватиме. Тільки візьміть із собою документи. Але попрошу протягом цих днів залишатися вдома", — сказав очільник Херсонської ОВА.

Нагадаємо, російські окупанти 2 травня скинули на острів поблизу села Велетенське в Херсонській області дві керовані авіабомбиУнаслідок атаки росіян постраждали вісім осіб: три людини загинули, п‘ятеро — поранені. У неділю, 30 квітня, рашисти обстріляли населені пункти Херсонщини. Загинула 58-річна жінка й 29-річний чоловік отримав тяжкі травми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.05.2023 11:12