Фото: Depositphotos

В деяких регіонах України змінюють комендантську годину: коли і де стане коротшою

З 26 березня у деяких областях України скорочують тривалість комендантської годиниЗі зміною відбулися і продовження роботи громадського транспорту та закладів. 

У Києві та області з 26 березня заборона на пересування діятиме з півночі до п'ятої години ранку щодня. Громадський транспорт та метро Києва працюватимуть довшеКрім того, алкоголь у магазинах та торгових центрах можна буде придбати з 11:00 до 21:00. 

На Київщині зміниться час роботи пасажирських маршрутів - збільшиться на одну годину вранці та на 30 хвилин увечері.

В Херсоні та області з 24 березня обмеження на пересування діють з 20:00 до 06:00. З 27 березня у обласному центрі громадський транспорт їздитиме на дві години довше. 

В Івано-Франківську та області рішення про скорочення комендантської години можуть ухвалити 28 березня. Обмеження планують запровадити з 00:00 до 05:00.

У Полтавській області з 27 березня комендантська година запроваджується з 23:00 до 04:00. Рішення ухвалили у зв'язку з початком посівних робіт на полях.

В Одесі та Одеській області з 1 березня введено комендантську годину з 00:00 до 05:00.

У решті регіонів України зміни поки не відбулися.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Києві приберуть частину блокпостів. За даними КМВА, інженерні споруди, які й надалі повинні виконувати свою безпекову функцію для столиці, залишать і вдосконалять. Непридатні бетонні блоки, мішки з піском, протитанкові їжаки замінять на нові, бліндажі укріплять, а окопи приведуть до ладу. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 25.03.2023 20:28