Фото: "Ірпінський вісник"

На Київщині з 26 березня змінюється розклад громадського транспорту

Вже із найближчої неділі, з 26 березня, на Київщині скорочується комендантська година. Вона діятиме щодня з 00:00 до 05:00. У зв'язку із цим змінюється й розклад більшості приміських та міжміських автобусних маршрутів області.

Про це йдеться у повідомленні Київської обласної військової адміністрації. Так, пасажирські перевезення збільшать свій час роботи на 60 хвилин вранці та на 30 — ввечері.  

"Звертаюся до жителів Київщини. Не забувайте, що ми живемо в умовах війни, в умовах, коли ворог обстрілює наші мирні міста й села. Тому прошу дотримуватися всіх вимог воєнного стану. Зокрема комендантської години. Наша з вами глобальна задача — зробити все можливе, аби захистити наш спільний дім від загарбників", — наголосив т.в.о. голови Київської ОДА Дмитро Назаренко.

Зазначимо, що у столиці з 26 березня також скорочується комендантська година. Відповідно метро і наземний громадський транспорт також змінять графік роботи, тобто працюватимуть на годину довше.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Києві приберуть частину блокпостів. За даними КМВА, інженерні споруди, які й надалі повинні виконувати свою безпекову функцію для столиці, залишать і вдосконалять. Непридатні бетонні блоки, мішки з піском, протитанкові їжаки замінять на нові, бліндажі укріплять, а окопи приведуть до ладу. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 24.03.2023 20:24