Рашисти учора випустили по Одещині й Миколаївщині 14 ракет

08 ТРАВНЯ 2022 09:50
По Одесі та області протягом минулої доби, 7 травня, російські війська завдали десять ударів крилатими ракетами, а по Миколаївській області – чотири.

Про це йдеться у зведення Оперативного командування "Південь", пише TrueUA.

Щодо Одещини, то чотири ракети було випущено по області, і ще шість – по самій Одесі. Влучили в приватне підприємство з виготовлення меблів, у житловому районі ударною хвилею та уламками понівечено багатоповерхові будинки поряд.

Крім того, дві ракети знову вдарили по раніше зруйнованій злітно-посадковій смузі та завдали нових пошкоджень приводу управління польотами Одеського аеропорту. Внаслідок цих атак постраждалих немає.

У Миколаївській області російськими військами було випущено чотири крилатих ракети, тричі був атакований реактивними системами залпового вогню "Смерч" Миколаїв і передмістя.

"Покриваючи вогнем об'єкти інфраструктури, ворог руйнує і житлові будинки, і малий бізнес, і культурну спадщину, і найцінніше – людські життя. На жаль, є постраждалі", – повідомляє ОК "Південь".

Нагадаємо, 7 травня російська авіація двічі завдала ракетно-бомбових ударів по території Сумської області. Під час обстрілу прикордонного пункту "Юнаківка" ворожі літаки обстрілювали не лише українську, а й відкривали вогонь по російській території.

Також повідомлялося, що російські загарбники скинули на школу в Білогорівці, що на Луганщині, авіабомбу. Там ховалися близько 90 людей.

Війна, 08.05.2022 09:50