Ілюстративне фото: Джерело: "Вікна"

Рашисти вдарили по газогону на Херсонщині: подробиці від ОВА

Російські загарбники здійснили атаку на агропідприємство та газогін у Херсонській області. Рятувальники перекрили витік газу, загрози для людей вже немає.

Про це у Telegram-каналі повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

За його словами, 20 квітня ворог обстрілював Антонівку, Комишани, Інженерне, Понятівку, Чорнобаївку, Білозерку, Станіслав, Берислав, Токарівку, Новотягинку, Новокаїри, Качкарівку, Львове, Тягинку, Золоту Балку, Саблуківку, Новоберислав, Ольгівку, Козацьке, Веселе та місто Херсон. Також ворог здійснив ракетний удар по Чорнобаївській громаді.

"Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено  12 приватних будинків. Були зафіксовані влучання в навчальний заклад, заклад громадського харчування, агропромислове підприємство та газогін. Виток газу перекрито, пожежі та загроз вже немає", — написав Прокудін.

Також посадовець заявив, що через російську агресію одна людина отримала поранення.

Нагадаємо, у ніч на 19 квітня російські війська завдали по Україні комбінованого удару ракетами різних типів та ударними безпілотниками. Повітряним силам вперше вдалося збити ракети Х-22. Вибухи також лунали в Одесі та Дніпрі.

Також 19 квітня війська країни-агресорки завдали удару по морському порту "Південний". Зафіксовано влучання у портові споруди.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 21.04.2024 10:19