Фото: Telegram голови Донецької ОВА Павла Кириленка

Рашисти вдарили ракетами по школі у Краматорську: фото руйнувань

Уночі 6 березня росіяни завдали ракетного удару по Краматорську, зруйнувавши школу. За попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих.

Про це у Telegram повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Окрім цього, на Волноваському напрямку одна людина була поранена у Вугледарі, обстрілів зазнали околиці громади.

На Донецькому напрямку в Курахівській громаді зі Смерчів обстріляли Дачне. Унаслідок цього пошкоджено чотири двоквартирні та шість приватних будинків, адмінбудівлю та заклад культури. В Авдіївці протягом ночі тривали обстріли по старій та центральній частинах міста, та минулося без жертв.

На Горлівському напрямку одна людина загинула, ще трьох поранено в Бахмуті. У Торецькій громаді пошкоджено адмінбудівлю та Дім молитви у Нью-Йорку. Крім того, пошкоджень зазнали три будинки у Васюківці Соледарської громади та два будинки у Часовому Яру.

За словами Кириленка, на Лисичанському напрямку в Переїзному Званівської ТГ пошкоджено та зруйновано щонайменше десять будинків. Будинки на трьох вулицях пошкоджено у Сіверську, ще один будинок частково зруйновано у Зарічному Лиманської громади.

Нагадаємо, у ніч на 6 березня рашисти також влаштували черговий терор України дронами. Були пуски БпЛА й у напрямку столиці. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.03.2023 10:44