Рашисти знову обстріляли Миколаїв: мер показав наслідки

02 ЧЕРВНЯ 2022 08:40

У середу, 1 червня, російські військові вкотре обстріляли Миколаїв з артилерійських систем. Постраждали житлові квартали у двох районах міста. Пошкоджено дві багатоповерхівки, чотири приватних будинки та господарські будівлі.

Про це пише TrueUA із посиланням на заяву мера Миколаєва Олександра Сєнкевича.

В результаті обстрілу одна людина загинула на місці, ще одну – госпіталізували, але лікарі не встигли врятувати життя. Також відомо ще про двох поранених.

На одній з адрес пошкоджений газопровід через що без газу залишилося 80 абонентів. За іншою адресою стався порив водопроводу. Найближчими днями ремонтні бригади все відпрацюють. Також після обстрілу частина городян залишилася на кілька годин без світла, але зараз все працює.

Комунальники роздали людям плівку, щоб забити пошкоджені вікна. Також вони допоможуть вивезти великогабаритне сміття і навести порядок біля будинків.

Нагадаємо, 28 травня вранці в Миколаєві прогриміла серія вибухів. Вона була пов'язана з обстрілами житлових кварталів. Було поранено в ході ранкового обстрілу міста семеро осіб, двоє з них – у важкому стані.

Війна, 02.06.2022 08:40