Реал і Атлетико не зуміли визначити переможця в матчі чемпіонату Іспанії…

19 ЛИСТОПАДА 2017 10:02

Центральний матч 12-го туру чемпіонату Іспанії між мадридським Реалом і Атлетико завершився без голів. Незважаючи на те, що гра по вивісці повинна була стати прикрасою туру, вона відверто розчарувала. Команди більше боролися один з одним, гравці збивалися на прості навіси і простріли, але до небезпеки вони не приводили. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Isport.ua.

Фактично найнебезпечніший момент першого тайму виник спонтанно на 4-й хвилині матчу, коли після двох помилок захисників Реала Корреа виявився один перед воротами суперника, але з близької дистанції не зміг відправити м'яч у ворота.

У Реала було два напівмоменти в середині першого тайму. Спершу Кроос і Роналду своїми пасами обіграли оборону суперника, а в кінці атаки німець не зміг попасти в рамку з забійної позиції, а через кілька хвилин Каземіро скинув м'яч на Рамоса, але той головою пробив повз штангу.

Другий тайм видався ще більш убогим на моменти. Лише в кінцівці матчу Гамейро, ледь вийшовши на поле, отримав м'яч від Торреса і пробив над воротарем, але з воріт його вибив Варан.

Реал собі в актив може записати кілька ударів Роналду, які або відбивав Облако, або накривали захисники, або м'яч просто йшов мимо.

Таким чином, мадридське дербі завершилося без голів 0:0 і команди продовжують ділити третє-четверте місце, а ось від Барселони мадридські клуби відстають вже на 10 очок.

Спорт, 19.11.2017 10:02