Фото: скріншот з відео

Резніков випробував український всюдихід "Богун": які враження склались у міністра (відео)

Міністр оборони України Олексій Резніков залишився задоволеним всюдиходом "Богун" вітчизняного виробництва. Дана техніка вже допомагає бійцям воювати на фронті.

Відповідне відео з'явилось у Facebook-сторінці міністра Резнікова.

Він назвав транспорт висококласним.

"Два таких вже воюють в різних підрозділах. Наприклад, спеціально для десантників, штурмовиків зроблено "Богун" типу "кабріолет", де прибрали кабіну як таку, натомість обладнавши місця для особового складу, зробивши з неї десантну машину", — написав чиновник.

За словами Резнікова, військові часто випробовують техніку, встановлюючи на неї різного типа озброєння для подальшого використання під час бойових дій. Існує, наприклад, версія медичного евакуатора.

"Головна наша цінність — це життя та здоров’я наших людей. І ми маємо їх зберегти. Якісна зброя, якісна техніка - важливі для цього. Наші партнери нам допомагають і будуть з нами до перемоги. Але розвиток національного ВПК є одним з пріоритетних напрямків для нас", — додав міністр оборони.

Нагадаємо, у середу, 24 травня, міністр оборони Великої Британії Бен Воллес прибув до Києва з неанонсованим візитом. Він вже провів зустріч зі своїм українським колегою Олексієм Резніковим.

Також у четвер, 25 травня, союзники України провели чергову зустріч у форматі "Рамштайн". На засіданні було ухвалено низку ключових рішень для нашої держави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.05.2023 15:57