Фото ілюстративне. Джерело: "Суспільне"

Російські "казаки" сексуально домагаються до українських школярів на окупованих територіях, — Центр нацспротиву

На тимчасово окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей фіксують численні випадки неправомірної поведінки з боку так званих "казаків". Їх рашисти найняли охороняти школи.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

"Зокрема, для "забезпечення порядку" в захоплені школи на тимчасово окуповані території залучили бойовиків із численних приватних охоронних компаній із Росії, таких як "казачья сотня" з Бєлгородської області", — йдеться в повідомленні.

У центрі нацспротиву додали, що ці бойовики нерідко перебувають у нетверезому стані та самі чіпляються до школярів через зовнішній вигляд, зокрема, одяг, стрижку або фарбоване волосся. Зафіксовано випадки не лише словесних претензій, але й рукоприкладства та протиправних обшуків, під час яких школярі стали жертвами сексуальних домагань від так званих "охоронців".

"На тлі окремих конфліктів із місцевим населенням на тимчасово окупованих територіях українське підпілля ліквідувало чотирьох "казаків" на Запоріжжі", — зазначили в Центрі національного спротиву.

Там також запевнили, що мають перелік усіх російських охоронних компаній, залучених на тимчасово окуповані території, та всіх бойовиків, які беруть у цьому безпосередню участь.

"Українське підпілля стежить за всіма загарбниками, і ніхто з них не уникне неминучої розплати", — наголосили в Центрі нацспротиву.

Нагадаємо, 10 жовтня стало відомо, що російські терористи мають намір запустити виробництво дронів на тимчасово окупованих територіях України. До виготовлення безпілотників рашисти залучатимуть неповнолітніх.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.10.2023 16:30