Російсько-терористичні війська 26 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових

31 ЛИПНЯ 2017 08:03

Загалом за минулу добу, російсько-терористичні війська 26 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Внаслідок бойових дій четверо українських військових отримали поранення.

Про це передає TrueUA з посиланням на сторінку прес-центру штабу АТО у мережі Facebook.

«Найбільш гаряче, наприкінці доби, було на Луганському напрямку. Тут з гранатометів і стрілецької зброї бойовики декілька разів били по наших позиціях у Новоолександрівці, Новотошківському, Станиці Луганській. А близько 21 години під мінометним вогнем опинились українські опорні пункти у Кримському», – йдеться у повідомлені.

Також зазначається, що на Донецькому напрямку з гранатометів і великокаліберних кулеметів злочинці обстрілювали наші укріплення у Зайцевому та на шахті Бутівка. Внаслідок цих обстрілів двоє українських військових отримали поранення. Крім того, ввечері, під гранатометний обстріл ворога потрапили наші захисники у Майорську та Авдіївці. 

Крім того, на Маріупольському напрямку, близько 18 години, внаслідок обстрілу опорного пункту сил АТО отримав поранення ще один український військовий. Також ворожі міномети калібру 82 міліметри били по наших опорних пунктах у Павлополі та Гнутовому.  На більшість обстрілів противника сили АТО відповідали щільним вогнем. 

 

 

Події, 31.07.2017 08:03