Фото: armyinform.com.ua

Росія вивела у Чорне море носій "Калібрів": скільки ракет націлено на Україну

У суботу, 10 серпня, війська країни-агресорки вивели на бойове чергування у Чорне море ракетоносій, який споряджений крилатими ракетами "Калібр".

Про це повідомили Військово-морські Сили Збройних сил України.

За інформацією військових, наразі у Чорному морі один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" із загальним залпом до чотирьох ракет.

Водночас в Азовському морі ворожих кораблів не спостерігається. Натомість у Середземному морі перебувають два ворожі кораблі, з яких один є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до чотирьох ракет.

У ВМС додали, що за добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили:

  • до Чорного моря — сім суден, з них шість продовжили рух у напрямку протоки Босфор;
  • до Азовського моря — шість суден, з них одне рухалось з протоки Босфор.

Нагадаємо, вранці 9 серпня війська країни-агресорки завдали удару по Костянтинівці на Донеччині. Ворог поцілив по місцевому супермаркету "Еко-маркет" зі ствольної артилерії. Також рашисти вдарили по поштовому відділенню, де перебували цивільні. Багато цивільних українців загинули та отримали поранення.

Також ворог у другій частині дня здійснив повторний обстріл Костянтинівки. Рашисти били зі "Смерчів". Під прицілом був приватний сектор. Внаслідок атаки постраждали двоє мирних мешканців. Також у місті пошкоджено шість приватних будинків та газопровід.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.08.2024 07:35