Росіян, які хочуть потрапити в Україну, стало вдвічі менше, – ДПСУ

03 ГРУДНЯ 2018 08:21

Протягом доби, на кордоні в межах областей де введено воєнний стан, співробітники Державної прикордонної служби України не пропустили 57 громадян Російської Федерації. Про це в коментарях TrueUA повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

«Більшість з них не змогли підтвердити мету своєї поїздки. Однак були і ті, які незаконно перебували в тимчасово окупованому Криму та яким раніше вже було заборонено в’їзд на територію України», – зазначив начальник прес-служби прикордонників Андрій Демченко.

Також він зазначив, що загалом по всій ділянці державного кордону спостерігається зменшення потоку росіян, які хочуть потрапити в Україну.

«Близько двох тижнів тому середньо добовий показник в’їзду росіян становив від 2,5-3 тисячі осіб, а зараз він коливається від 1200 до 1500 громадян РФ», – підкреслив він.

Крім того наголосив, що фіксується не пропуск росіянами громадян України. За останні 5 діб прикордонники країни окупанта не пропустили близько 150 наших співвітчизників, при цьому жодних пояснень вони (прикордонники РФ – ред.) не надають.

Суспільство, 03.12.2018 08:21