Кім Чен Ин. Джерело: росЗМІ

Росіянам почали продавати тури до Північної Кореї: подробиці

У той час, коли росіян не приймають у себе цивілізовані країни світу, влада країни-агресора знайшла для них альтернативу. Відтепер вони без будь-яких бюрократичних проблем можуть відвідати Північну Корею.

Про це пишуть росЗМІ. Зокрема, уряд Приморського краю Російської Федерації оголосив продаж пʼятиденних турів до столиці КНДР — Пхеньяна. 

Таку можливість для росіян організував губернатор Примор'я Олег Кожемяко: він особисто зустрічався із північнокорейським диктатором Кім Чен Ином під час його візиту до РФ.

Росіяни, які придбають тур, можуть відвідати визначні пам'ятки Пхеньяна, зануритись в культуру країни та відвідати місцевого гірськолижного курорту "Масікрьон".

У прес-службі уряду Приморського краю з'явилось агітаційне повідомлення: "Хочете побувати в одній із найцікавіших і найзагадковіших країн світу — Північній Кореї? Тоді мерщій збирайте валізи та вирушайте у п'яти-денний тур".

Скріншот з Telegram російського чиновника

Цікаво, що на сайті туроператора "Восток Интур" вказано, що купити тур на чотири дні та три ночі можна за 750 доларів (29 тисяч гривень). Перші туристи відвідають КНДР уже 9 лютого. 

Варто зазначити, що російських школярів хочуть відправляти у піонерські табори КНДР. Наразі невідомо, чи буде реалізована цей задум, проте губернатор Примор'я також пропонував її Кім Чен Ину.

Нагадаємо, через обстріли Корейської Народної Демократичної Республіки її сусідка — Південна Корея — оголосила евакуацію жителів острова Єнпхендо. Заходи влади торкнулися понад двох тисяч осіб, які проживають на цій території.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 10.01.2024 19:42