Джерело: Instagram-сторінка Давіда Нереса

Розбили скло авто та наставили пістолет: екс-гравця "Шахтаря" пограбували в Італії

Колишнього футболіста донецького "Шахтаря" Давіда Нереса, який виступає за італійський "Наполі" пограбували. Інцидент стався 31 серпня після матчу Серії А "Наполі" — "Парма" (2:1).

Як повідомляє Sportarena, зловмисники наздогнали його на мотоциклі, розбили скло авто футболіста та наставили пістолета.

Так, у бразильського футболіста відібрали годинник Rolex. Цей прикрий інцидент трапився неподалік "Стадіону Дієго Марадони", на якому грає домашні матчі клуб "Наполі". Футболіст, перебуваючи у стані шоку, не підійшов до фанатів, які очікували на автограф біля його готелю.

Зазначимо, що у січні 2022 року Нерес перебрався з нідерландського "Аяксу" до "Шахтаря", але у зв'язку з початком повномасштабної російсько-української війни він покинув Україну та перейшов до португальської "Бенфіки". Вже у серпні цього року бразилець став гравцем "Наполі", де у своєму першому матчі в Серії А проти Болоньї відзначився результативною передачею. Загалом 27-річний бразилець встиг зіграти вісім матчів за свою національну збірну та відзначився одним забитим голом.

Раніше, а саме у серпні, відомий футбольний арбітр Даніеле Орсато відмовився від роботи в Росії. Там пропонували італійцю посаду в Російському футбольному союзі. Водночас у РФС заперечували, що італійський рефері відмовився від пропозиції, і запевняли, що він підписав контракт та увійде до складу експертно-суддівської комісії.

Проте у коментарі виданню la Repubblica арбітр зазначив, що етика та соціально-політична ситуація не дозволила йому прийняти пропозицію.

"Чи їду я в Росію? Абсолютно точно ні. Мене запросили співпрацювати з РФ як експерта з арбітражу. Я був задоволений цим запрошенням, але через соціально-політичну ситуацію та етичні принципи, якими я завжди керувався на полі та за його межами, вирішив не погоджуватися", — зазначив Орсато.

Нагадаємо, у липні український футболіст "Аталанти" Віктор Коваленко повідомив, що в будинок його батьків влучила російська ракета. Він провів у цьому помешканні усе життя.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Спорт, 03.09.2024 03:37