Будинок батьків Віктора Коваленка після влучання ракети / скріншот

Окупанти вгатили ракетою в будинок батьків українського футболіста (відео)

Український футболіст "Аталанти" Віктор Коваленко повідомив, що в будинок його батьків влучила російська ракета. Він провів у цьому помешканні усе життя.

Відповідний допис Коваленко опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Сьогодні ракета п*****в потрапила в будинок де я жив все життя, це був будинок моїх батьків, більше будинку немає!" — написав гравець "Аталанти".

Віктор наголосив, що не може передати словами стрес і страх який він пережив, адже в будівлі була мама.

"Слава Богу з нею все добре! Але, с**а, ми за це вам відповімо! Якщо ви хочете допомогти нашим військовим, щоб вони р******и їх!!! Збір на Херсонський напрямок ! Всі рахунки в сторіс", — додав Віктор Коваленко.

Нагадаємо, багаторазова призерка Олімпіади-2020 з веслування Людмила Лузан у 2023 році знялася з Кубка України. Таке рішення вона прийняла через ракетний удар по Умані.

Раніше повідомлялось 13 липня російські загарбники обстріляли село Чорнобаївка Херсонської області. Постраждала дівчина-підліток.

Ще 12 липня російські війська вдарили по Мирнограду Донецької області двома авіабомбами "УМПБ Д-30СН". Внаслідок влучання у зупинку громадського транспорту та адмінбудівлю загинуло четверо людей.

Також 13 липня війська країни-агресорки вдарили по селищу Буди у Харківській області. Через ворожу атаку загинули рятувальник та правоохоронець. Крім того, поранено працівників залізниці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Спорт, 14.07.2024 10:25