Скріншот з відео

Рашисти скинули авіабомбу на зупинку з людьми на Донеччині: є загиблі та поранені (відео)

У п'ятницю, 12 липня, російські війська вдарили по Мирнограду Донецької області двома авіабомбами "УМПБ Д-30СН". Внаслідок влучання у зупинку громадського транспорту та адмінбудівлю загинуло четверо людей.

Про це повідомляє Національна поліція України.

За даними правоохоронців, на місці загинули троє чоловіків, серед них — 42-річний водій автобуса. Жінка, 1983 року народження, померла в лікарні. Серед поранених — 16-річний хлопець, а також ще восьмеро людей віком від 20 до 62 років.

"Руйнувань зазнали вісім багатоквартирних і пʼять приватних будинків, чотири крамниці, дві адмінбудівлі та два заклади освіти, цивільний автомобіль", — йдеться у повідомленні поліції.

Там також зазначили, що на місці працювали вибухотехніки, парамедики, слідчо-оперативна група поліції, а також всі профільні служби.

Раніше повідомлялось, що 12 липня на Донеччині під ворожий обстріл потрапила ремонтна бригада. Внаслідок атаки водій отримав поранення та був доставлений до госпіталю.

Нагадаємо, у ніч на 11 липня російські окупанти вдарили по Сумщині двома балістичними ракетами "Іскандер-М", а також атакували шістьма ударними БпЛА типу Shahed-131/136. Сили оборони збили шість безпілотників.

До того ж ворожі дрони долетіли до Львівщини, де по них працювала протиповітряна оборона.

Також 11 липня війська країни-агресорки здійснили авіаційні обстріли селища Білий Колодязь Харківської області. Внаслідок обстрілу є загиблі та поранені.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.07.2024 14:37