Фото: ілюстративне. Джерело: ДСНС

Рашисти вдарили авіабомбами по Циркунах на Харківщині, багато постраждалих

У п'ятницю, 28 червня, війська країни-агресорки авіабомбами вдарили по населеному пункту Циркуни Харківської області. Постраждалих місцеві мешканці.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За словами посадовця, рашисти скинули на село три авіабомби. Під ударом ворога опинилася цивільна інфраструктура.

"Є загоряння приватного будинку та господарчої споруди. Ще два влучання — на території цивільного підприємства", — йдеться у повідомленні.

Через російську атаку постраждали шестеро місцевих мешканців. 

"Усі профільні служби працюють на місці", — наголосив Синєгубов.

Оновлено

Станом на 17:33 кількість постраждалих зросла до восьми людей. Є загорання у двох будинках та господарчих спорудах. Пошкоджено ще 10 будинків.

Обстріл Харкова 27 червня: усі деталі

У четвер, 27 червня, о 16:00 рашисти обстріляли Харків. Міський голова Харкова Ігор Терехов заявив, що ворожа ціль влучила у житлові будинки. Деякі з них зруйновані. Також постраждав і гуртожиток одного з вишів міста.

Через декілька хвилин очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов оновив інформацію та заявив, що кількість постраждалих зросла. Станом на 17:05 відомо уже про чотирьох людей, які отримали травми різного ступеня важкості.

Варто зазначити, що одразу після вибухів мер Харкова писав, що "приліт" стався в один із навчальних корпусів ВНЗ. Проте через декілька хвилин він спростував цю інформацію.

Згодом очільник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков заявив, що 27 червня російська армія завдала чергового авіаудару по Харкову. Цього разу окупанти вперше для атаки на обласний центр використали потужну авіабомбу ФАБ-500.

Нагадаємо, у ніч на 27 червня російські окупанти завдали ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши ракети повітряного та морського базування й ударні БпЛА типу Shahed. Сили оборони збили 28 повітряних цілей: п’ять ракет і 23 дрони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.06.2024 17:24