Фото: поліція Харківської області

У Харківській області майже добу шукають дворічну дівчинку (фото)

У селі Скрипаї Харківської області вже майже добу тривають пошуки Віолетти Мужечук 2020 року народження. До пошуків залучено понад 300 осіб, зокрема правоохоронці та громадськість.

Про це повідомили в прес-службі поліції Харківської області.

Відомо, що дівчинка зникла 23 травня о 19:00 з подвір'я будинку. На пошуки дитини відразу підняли особовий склад поліції та кінологів. 

"Цілу ніч поліцейські разом з громадянами прочісували околиці населеного пункту, місцевість та лісові насадження. Дитину не знайшли. Пошукові заходи тривають", — йдеться в повідомленні.

Факт події внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою "безвісти зникла".

"Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією про розшукувану, просимо повідомити до ВП № 2 Чугуївського РУП ГУНП, за телефонами 102, +380503055233 чи іншим зручним способом", — закликали правоохоронці.


Фото: поліція Харківської області

Нагадаємо, у Міністерстві внутрішніх справ запрацював Єдиний реєстр зниклих безвісти осіб. Туди вноситимуться всі дані про людей, яких не можуть знайти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 24.05.2023 16:20